Tweede leven - SJ Watson

Rating:
Er zijn weinig dingen waar ik écht boos van word.

Dit boek is er 1 van.


*DEZE REVIEW BEVAT SPOILERS*


Enkele jaren geleden las ik met veel plezier het debuut van SJ Watson: Voor ik ga slapen. Het was spannend, onverwacht en op het eind was alles duidelijk. Perfect. zo hoort een mysterie/thriller ook te zijn. Toen ik dit boek in de standaard zag liggen wat ik meteen verkocht. Dit moest wel goed zijn. Niet dus.


Om te beginnen is Julia echt oerdom. Vervolgens gebeurd er in het eerste 2/3 van het boek letterlijk niks. Dan begint de bal te rollen en ik dacht eindelijk! nu komt het.

Op het puntje van mijn stoel (of de zetel) heb ik gezeten terwijl de ontknoping naderde. En dan ... niets!


"Hij was geen moordenaar. Ik heb een onschuldige vermoord, en of dat met opzet was of niet doet er eigenlijk niet toe. Ik kan hoe dan ook niet met mezelf leven. Ik open mijn ogen weer. Wat er hierna ook gebeurt, of ik nu schiet of niet, het is voorbij. "

Echt, serieus. Het boek eindigt gewoon op een gigantische cliffhanger! Ik haat open eindes! ik wil gewoon weten wat er gebeurd, ik wil niet raden en gissen als het boek afgelopen is. Als het boek afgelopen is, dan is het klaar. Dit is niet klaar. De laatste zin (of 2) ontbreekt. vreselijk!


Ik kan echt niemand dit boek aanraden. Niet voor die 20 pagina's die wél interessant waren en zéker niet voor het einde. Dit boek gaat regelrecht de "wegdoen" doos in en ik hoop er snel vanaf te zijn.

7 keer bekeken0 reacties
 

©2020 door Mama leest. Met trots gemaakt met Wix.com

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now