The unbecoming/evolution of Mara Dyer - Michelle Hodkin

Deze week las ik de eerste twee delen van de Mara Dyer serie. The unbecoming of Mara Dyer en The evolution of Mara Dyer, beide -uiteraard- door Michelle Hodkin.

Ik kocht deze serie vorig jaar tweedehands voor een prijsje. Ik had geen idee waar het over ging, enkel dat veel mensen er vol lof over spraken.

Vorige week was het dus zover. Deel 1! En om eerlijk te zijn vond ik er niet zo veel aan. Omdat ik er blind ingegaan was wist ik niet waar het over ging. Uiteraard. Maar toen ik na 50, 100, 200 pagina's nog steeds geen idee had waar we naartoe gingen, begon het me wel te ergeren.

Waarom heeft ie dan toch een 4 sterren rating gekregen?

Goede vraag!

Dat komt door de laatste 10 pagina's, of vooral door de laatste zin van het boek. Nadat ik die gelezen had, moest ik gewoon het vervolg lezen.


Deel 2 stelde dan ook niet teleur! Echt een goed vervolg. Zijn alle vragen opgelost? Nee. Maar daar hebben we het derde deel nog voor. (Waar ik trouwens ook al in begonnen ben. Haal ik dat nog voor het eind van de maand?)


4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2020 door Mama leest. Met trots gemaakt met Wix.com

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now