Hart van Zwart ijs - Terry goodkind

Rating:
Hier zijn we weer met een nieuwe boeken-post!

Vond je de post van vorige week leuk? GEEN PANIEK!! Er komen nog naai-post aan! Sterker nog, ik ben zelfs al bezig aan mijn volgende patroon. Iets om naar uit te kijken dus! Weet je misschien al wat het wordt?


Maar dus, deze week gaat het weer even over lezen.

Ik las vorige week De kronieken van Nicci 4; Hart van zwart ijs door Terry Goodkind.

Over het plot kan ik niet veel kwijt. Voornamelijk omdat dit het vierde deel in de Nicci serie is, maar ook omdat het al het 19e! deel in de volledige serie is.


Wat ik wél kwijt kan is dit:

Nicci, Nathan en Bannon staan voor een, zo lijkt het, onmogelijke opdracht. Gelukkig is dat zo'n beetje Nicci's specialiteit. Maar deze keer zal ze het zonder de hulp van Richard moeten stellen. Kunnen de vrienden een oorlog stoppen terwijl ze elk aan een andere kant van de wereld staan?


Persoonlijk vond ik het boek lichtjes voorspelbaar, dat heb je wel na 20 delen in dezelfde serie. Dit stoort mij echter absoluut niet. Ik hou van Nicci, Richard, Kahlan en de wereld waarin ze leven. Ik zou zo nog 20 boeken over hen lezen. Jammer genoeg zal het snel voorbij zijn. Goodkind overleed jammer genoeg in oktober van dit jaar. Zijn laatste nieuwe serie "De kinderen van d'hara", was net voltooid. De laatste 2 delen moeten hiervan nog vertaald worden naar het nederlands. Daarna is het voorgoed gedaan.

Maar ik, en vele anderen met mij, zullen deze wereld altijd koesteren.5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2020 door Mama leest. Met trots gemaakt met Wix.com

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now