Dokter Pol, De wereldberoemde dierenarts uit Nederland - Dr. Jan PolThe incredible Dr. Pol, zo leerde ik deze excentrieke figuur kennen, via zijn programma op NAtional Geographic. Vanaf de eerste aflevering die ik zag was ik meteen verkocht. Ik kijk altijd als het toevallig op is als ik zit te zappen, ongeacht hoe vaak ik die aflevering misschien al gezien heb. Dus toen ik zag dat hij een boek had, moest ik dat toch wel echt hebben.


Net als bij de tv-serie, was ik vanaf de eerste pagina verknocht. Ik heb het bijna in één ruk uitgelezen. Elk vrij moment werd eraan besteed.

Het boek gaat niet alleen over zijn Nederlandse roots en hoe hij in Michigan beland is, maar staat ook propvol leuke anekdotes. Zoals die keer dat hij als 2-jarig jochie bijna het kalf dat zijn vader had verborgen aan de duitsers verklapte. Of toen hij eens een kalf moest halen dat binnenstebuiten geboren werd, onnodig te zeggen dat dit beestje het niet overleefde.


Dit boek is zeker een aanrader voor elke fan van dr pol en elke dierenvriend.

3 keer bekeken0 reacties
 

©2020 door Mama leest. Met trots gemaakt met Wix.com

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now