Blauwe bloep - Linda van Mieghem

Rating:
ooit, nog niet zo gigantisch lang geleden, was ik een klein meisje van een jaar of acht. Misschien negen.

Zelfs toen al las ik graag en veel. Maar het liefst van al las ik Blauwe Bloep.


Dit boek verteld het verhaal van Mip Mosmuis die wegvlucht voor de Blauwe bloep. Een lelijk monster dat haar wil opeten.


Door de jaren heen begon ik ook meer andere boeken te lezen en Blauwe bloep verdween in een hoekje van mijn boekenkast. Als ik eens af en toe aan dit boek dacht was dat altijd met fijne herinneringen, maar het werd nooit uit de kast gehaald. Zo kwam het ook dat dit boek ooit, ergens op een rommelmarkt verzeild geraakte.


Hier heb ik lang spijt van gehad, wel zeker 10 jaar heb ik gezocht om dit boek weer in mijn kast te kunnen zetten. Tot gisteren!

Dankzij het sociale netwerk dat Facebook heet vond ik eindelijk weer een exemplaar. Toegegeven, het is niet meer in perfecte staat, er zijn een paar hoekjes gescheurd maar het is wel nog perfect leesbaar, dus ik ben blij!


Dit boek brengt vooral leuke jeugdherinneringen naar boven en Lucas vind het ook een leuk verhaal. Win -win dus!

 

©2020 door Mama leest. Met trots gemaakt met Wix.com

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now